Amasya İl Özel İdaresi Personeline KVKK Eğitimi Verildi

Amasya İl Özel İdaresi, Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) çerçevesinde personeline yönelik hizmet içi eğitim düzenledi.

Serkan Atıcı
Serkan Atıcı Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Amasya İl Özel İdaresi, Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) çerçevesinde personeline yönelik hizmet içi eğitim düzenledi.

Amasya İl Özel İdaresi Personeline KVKK Eğitimi Verildi

Seminer, Amasya İl Özel İdaresi seminer salonunda çalışanların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Bilgi güvenliği Başdenetçisi Osman Bolat, slayt sunumu eşliğinde KVKK kapsamında bilgi güvenliği eğitimi verdi.

Eğitim sırasında KVKK'nın temel kavramları, kişisel verilerin tanımı, kanunda yer alan aktörler, veri sahibinin hakları, veri işleme şartları, yaptırımlar ve kişinin hakları gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, personelin kişisel veri kavramına dair bilinçlendirilmesi, kişisel verilerin nasıl muhafaza edileceği, hangi durumlarda ve hangi amaçlar doğrultusunda kullanılacağı konularında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

30 Oca 2024 - 03:00 Amasya/ Amasya- Eğitim

Mahreç  Serkan Atıcı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Objektif Amasya Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Objektif Amasya hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Objektif Amasya editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Objektif Amasya değil haberi geçen ajanstır.